The Winchester Brothers - Supernatural

Oldalinfó
Szerkesztő: Kittinkatt
Téma: Supernatural
Design: 6.0 [Lindadesign]
Tárhely: G-portál, SoSugary
Nyitás: 2015.08.02.
E-mail: kittinkatt@gmail.com

Az oldal nem áll kapcsolatban sem a sorozat készítőivel, sem a színészekkel, csupán egy rajongói lap. A honlapon található anyagok saját írások vagy fordítások, ezért kérlek, ne másolj.
 
Következő rész
 
14x01 -
Mikor? 2018.10.11. Hol? The CW
 
Convention naptár
 
Online
 

 
Több hivatalos social mediáért kattints ide!
 
Chat
 
Partnerek
16/20
Cserét kérhetsz a csetben!
 
Aktuális
 
Eredetiségvédelem

 
Látogatók
Indulás: 2015-08-02
 

Home

2x12 - Nightshifter és Convention naptár

A mai napra még két rövid frissítés jutott: felkerült a 2x12 (Nightshifter) epizód részletezője, valamint jobb oldalt a Convention naptár is beüzemelt és naprakész. Hadd mondjam el, nagyon jól esik hogy a napokban ennyire megugrott az oldal látogatószáma, és a továbbiakban is igyekszem rendszeresen frissíteni. Azért azt is hozzátenném, hogy a kommenteknek, véleményeknek még jobban örülnék, hogy tudjam, milyen irányokba érdemes mennem és mi érdekel titeket. Végül pedig álljon itt Jared Padalecki mai motivációs hétfős idézete: Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always. (Mindenki, akivel találkozol egy olyan csatát vív, amiről te semmit sem tudsz. Legyél kedves. Mindig.)

2015.08.31. 23:27, Kittinkatt

Interjú Jared Padaleckivel - ew.com
Jared Padalecki Istenről beszél a Supernatural 11. évada kapcsán. Az ew.com augusztus 26-án hozott le egy cikket a Supernatural 11. évadáról, idézve Jared Padaleckit. Az eredeti cikket itt érhetitek el, a fordításért pedig olvassatok tovább.
 
FIGYELEM! A cikk a 11. évadra vonatkozó találgatásokat, lehetséges spoilereket tartalmaz, ennek tudatában olvassátok csak el.
 
Mióta a Supernatural 5. évada azzal végződött, hogy Lucifer visszakerült a ketrecébe, a rajongók a sorozat egyik legnagyobb gonoszának a lehetséges visszatérését várják. Ennél már csak egyetlen visszatérést, vagyis inkább érkezést várnak jobban: Istenét.
 
2015.08.31. 18:19, Kittinkatt

Még egy kis Vancon
Érkeznek a videók a Vanconról, és lassan össze lehet állítani a Louden Swain koncert setlistjét, amire Rob annyira büszke volt :)
Újabb videók:
 
- Louden Swain koncert: [1], [2], [3], [4], [5], [6], [7], [8], [9]
- J2 panel: [1], [2], [3]
- R2M panel: [1]
 
Valamint Erica Carroll is megosztotta élményeit a közösségi felületein: Facebookra kikerült egy kép róla, Ruth Connellről és Theo Devaney-ról, twitterére pedig a kommentek mellett a karaoke partyról osztott meg képeket: [x], [x]. Kiderült, hogy Erica részt vett Ruth paneljén, és hogy kaptak ajándékba cupcake-eket. Retweetelte az egyik photo opon készült képet és egy rajongó által készített fotót is: [x], [x]. Az Instagramjára pedig egy Richard Speighttel lőtt közös képet postolt ki: [x]
A hétvége meglepetése Briana Buckmaster volt, aki a fellépők névsorában eredetileg nem szerepelt, de szerencsére ő is dokumentált minden fontos pillanatot, például amikor hirtelen ez történt a karaoke partyn. További megosztásai: közös kép Osric Chauval, rajongó által készített fotó a karaoke partyról, a Fangasm képe, amikor interjút készítettek vele, kép róla a Louden Swain koncerten, és még sok más retweet és ökörködés.
Szinte felsorolni is lehetetlen, mennyi minden került ki a rendezvényről eddig a netre, ezért nem is fogok próbálkozni, de az igazán érdekes panelvideók még váratnak magukra - ha megérkeznek, természetesen szólni fogok :) Addig is itt, a honlapon minden halad tovább a maga útján, és már elérhető a 2x11 - Playthings részletezője, jó olvasást!
2015.08.31. 09:38, Kittinkatt

Címkék: vancon 2015
És még több Vancon
Mark Sheppard is online volt a Vancon hétvégéje alatt: Twitteren megosztotta, hogy a vancouveri Pacific Centre Apple Store-jában volt, Facebookra és Instagramra pedig a séf Chris Irving képét reblogolta, aki a saját Instagramján 3 képet is megosztott az egyik este a Gotham Steakhouse-ban elköltött vacsoráról, melyen jelen volt Jensen Ackles, Mark Sheppard és a Louden Swain pár tagja. A képeket itt nézhetitek meg: [x], [x], [x]
 
 
Osric Chau is hírül adta, hogy merre jár: minden online felületére kikerült róla egy selfie, az alábbi szöveggel: "Ah the majesty that is the Pacific Northwest.. Welcome!" (Ó, ez a nagyság, ez az északnyugat.. Üdv újra!) A Pacific Northwest Amerika északnyugati régióját jelenti, a Csendes-óceán és a Sziklás-hegység közti területet, Vancouver is ezen a részen található. A képet például itt nézhetitek meg: [x]
 
Matt Cohen Vancon alatti online élete is érdekesen alakult: Augusztus 29-én hírül adta a Twitterén, hogy megmenekült Rob Benedict fogságából és úton van a Vanconra, 30-án este pedig írt egy köszönőüzenetet, illetve retweetelte pár rajongó kirakott képét a rendezvényről.
 
Robert Benedict is írt egy köszönőüzenetet, valamint külön megköszönte Jensen Acklesnek, hogy csatlakozott a Louden Swain koncerthez a Lynyrd Skynyrd dal erejéig.
 
Tyler Johnston a twitterén közvetítette az eseményeket: Megkérdezte, hogy ki jön aznap (augusztus 28.) a Vanconra, majd hogy két percen belül színpadon lesz. Retweetelte a Fangasm egyik képét, melynek a képaláírása ez volt: working with the boys s1 and s7? Well they didn't speak to me either time... (A fiúkkal dolgozni az első és a hetedik évadban? Hát, egyik alkalommal sem beszéltek hozzám.) Illetve az egyik rajongóval készült közös képet is kitette: [x]
 
Theo Devaney elképesztő online közvetítést adott a Vanconról a twitterén. Először is augusztus 26-án kitett magáról egy selfie-t az alábbi szöveggel: "Just got my initerary for #Vancon this wknd! It's all getting pretty REAL people!!" (Most kaptam meg az útitervet a hétvégi Vanconra! Emberek, minden valóságossá kezd válni!!). Majd 27-én kitett egy barátaival közös fotót, egy Santa Monica-i szálláson voltak és már vágta a centit a Vanconig. 28-án újabb selfie érkezett, Theo még mindig úton volt a Vanconra, végül sikeresen megérkezett, kitweetelte az időbeosztást, miszerint ő 10:40-kor fog következni. Aztán retweetelte egy rajongó videóját, amin Theo Briana Buckmasterrel táncol a Shake it off című dalra. További rajongói kommenteket tweetelt ki, illetve az egyikhez, melyben az szerepelt, hogy Gil McKinney minden bizonnyal Theo rajongója, odakommentelte, hogy ő meg Gil rajongója. Másnap tweet érkezett az előző esti karaoke partyról is: az elsőben leírta, hogy nagyon hirtelen történt az előző este és alig várja, hogy aznap rendesen találkozzon az emberekkel, a másodikban pedig hogy előző este nem volt részeg, csak nagyon szereti a karaokét, Gil McKinneyt és Richard Speightet. Kitett egy videót, amit még az előző esti karaoke partyn csinált a közönségről, és három képet, az egyiken a háttérben a karaoke partyra készülődő Robert Benedict és Richard Speight szerepel, a másikon a már beöltözött Erica Carroll és Ruth Connell, az utolsón pedig a szombat esti elkapott kép róla a hölgykoszorúval. További rajongói kommentek retweetjei mellett még kitett egy foodporn képet az esti sushi vacsorájáról. Végül írt egy köszönőüzenetet, és leírta, hogy mennyire örül, hogy sikerült találkoznia Mark Sheppard menyasszonyával. Igen, ennek a nagy részét egyetlen nap alatt tette ki :)
 
Gil McKinney ennél visszafogottabban tweetelt: érkezett róla egy kép az egyik forgatási helyszínről, valamint kitette az egyik rajongó által készített képet a Louden Swain koncertről amin ő és Jensen szerepelnek, az alábbi kommenttel: "Super excited for my @JensenAckles photo op." (Nagyon izgatott vagyok a JensenAckles fotózkodási lehetőség miatt.) és írt egy köszönőüzenetet is.
 
Ruth Connell is aktív volt a hétvége alatt: kitett egy Vancouver selfie-t, a Fangasm egyik panelközvetítését, egy képet Erica Carollal a karaoke partyra való készülődésről, retweetelt egy rajongói képet, Briana Buckmastert rock istennőnek nevezte a twitterén... Kitett egy a rajongókkal közös képet is, valamint még egy fotót, amit az egyik rajongó lőtt róla. Retweetelte a Supernatural kiírását, miszerint nem kéne-e készíteni a Supernaturalből egy filmet, és kitett egy képet, amin a Louden Swain tagjaival szerepel.
2015.08.31. 00:22, Kittinkatt

Címkék: vancon 2015
Vancon 2015
A mostani hétvégén zajlik a Salute to Supernatural Convention Vancouverben, aminek még vége sincs, de már felrobbant az internet, mivel Jensen Ackles ismét mikrofont és gitárt ragadott és egy tőle még sosem hallott dallal lepte meg a közönséget. A Vancouverben rendezett conventionok nem csak a rajongók számára kiemelkedőek, de a sorozat szereplői is érzik, hogy ez a rendezvény valahogy más, mint a többi. Osric Chau (Kevin Tran) egyszer úgy fogalmazott, a Vancon a Supernatural conventionok Mekkája. Idén a rendezvény augusztus 28-tól 30-ig a Vancouver Convention Centerben kerül megtartásra, a rendezvény honlapján széleskörűen lehet tájékozódni a programlehetőségekről és a jegyárakról. A fellépők névsora impozáns: Jensen Ackles, Jared Padalecki, Misha Collins és Mark Sheppard mellett Richard Speight, Jr., Matt Cohen, Rob Benedict, Osric Chau, Tyler Johnston, Theo Devaney, Gil McKinney, Ruth Connell és Erica Carroll is részt vesznek a rendezvényen.
A szokásos panelek, autogram kérő és fotózási lehetőségek mellett extra programok is meghirdetésre kerültek. Péntek este például egy három órás, vacsorával egybekötött hajótúrán lehetett részt venni Misha Collins társaságában, valamint a hagyománynak számító karaoke party is ekkor került megrendezésre. Szombat este a Louden Swains zenekar koncertjén lehetett bulizni - a banda egyébként a három napos rendezvény minden napján színpadra áll. A convention ceremóniamestere Richard Speight, Jr.
Augusztus 27-én, valamint 31-én buszos kiránduláson lehet részt venni Russ Hamilton (a sorozat forgatási helyszínekért felelősszakembere) társaságában, aki a Vancouver és annak környékén található forgatási helyszíneken kalauzolja végig a résztvevőket.
 
Panelek:
- szombat 13:00 - Mark Sheppard
- szombat 16:20 - Richard Speight, Jr., Matt Cohen, Rob Benedict
- szombat 17:05 - Misha Collins
- vasárnap 10:00 - Jensen Ackles és Jared Padalecki (exklúzív panel)
- vasárnap 15:15 - Jensen Ackles és Jared Padalecki
- vasárnap 18:15 - Ruth Connell
 

Rob Benedict már pénteken kipostolta a twitterére, kedvcsinálóként hogy ugyan nehéz lesz a MinnConos showt űberelni, de a szombat esti koncert műsora hatalmas lett [x]
Erica Carroll és Gil McKinney is megosztották twitterükön a hétvégi eseményeket: [x], [x]
A Popsugar.com weboldal lehozott egy cikket Jensen Ackles énekléséről, a színész Lynyrd Skynyrd Simple Man című számát énekelte el a Louden Swains koncerten.
Twitteren és Instagramon a #vancon hastagre keresve láthatjátok a résztvevők által megosztott anyagokat: [x], [x]
 
A YouTube-ot is elárasztották a videók:
- Karaoke party: [1], [2], [3], [4], [5], [6], [7], [8], [9], [10], [11], [12]
- Richard Speight zenés szabályismertetője: [x]
- Louden Swains koncert: [1], [2], [3], [4], [5], [6], [7], [8], [9], [10], [11]
- Jensen - Simple Man: [1], [2], [3], [4], [5], [6], [7], [8], [9], [10]
- R2M panel: [x]
- Misha panel: [x]
- J2 panel: [x], [x], [x], [x]
 
Mindeközben az oldalanyagok is frissültek, itt elérhetitek: 2x10 (Hunted)
2015.08.30. 17:40, Kittinkatt

SPN 10 Contest
Megünneplendő a 10. évad DVD kiadását, a sorozat készítői ajándékkal készültek a rajongóknak. Egy online verseny keretében keresik a vadászt, aki végül ellátogathat a Supernatural forgatására, Vancouverbe. Egy kedvcsináló videót is készítettek, melyben Mark Sheppard, Misha Collins, Jeremy Carver és Robert Singer vázolják fel a verseny menetét és a nyereményt.

A versenyről, a szabályokról és a teljesítendő feladatokról a verseny honlapján lehet tájékozódni. Az eddig megjelent feladatok közt szerepelt a Vadász playlistjének összeállítása, a kedvenc gif megosztása Sam vagy Dean reakcióiról, illetve a kedvenc verzió megosztása Sam kiskutya szemeiről. A verseny még tart, az utolsó feladatok szeptember 15-étől válnak elérhetővé. Sajnos a szabályzat kimondja, hogy csak az USA 50 államában élők vehetnek részt rajta, de minden bizonnyal sok anyagot fogunk kapni ennek kapcsán, így nem kell szomorkodni.

Addig is a 11. évadra készülve, folytatva a nosztalgiát a honlapon elérhető a 2x9 (Croatoan) epizód részletezője, amit itt tudtok elérni.

2015.08.30. 12:37, Kittinkatt

Season 11

Mit is lehet tudni az új évadról? Szerencsére nem kellett sokáig izgulni, már 2015 január közepén bejelentették, hogy berendelik a Supernatural 11. évadát. A 10. évad erős függővéggel zárult, hiszen az évadzáróban Dean megölte a Halált a saját kaszájával, amivel előidézte, hogy a Darkness (Sötétség) elszabadult a világban. Ennél nagyobb gonoszt nehéz elképzelni, hiszen a Darknesst Isten és az arkangyalok verték vissza egy véres háborúban az idők hajnalán és azóta fogságban volt. A feladat tehát adott, a testvérek pedig mindent el fognak követni, hogy helyrehozzák tetteik következményeit.

Az évad már javában készül, május 18-án ültek össze először a sorozat írói ismét az írók szobájában és kezdtek dolgozni a 11. évad történetén, július 7-én pedig elindultak a forgatások. Kaptunk egy premierdátumot is, az új évad 2015.10.07-én startol a The CW-n, az Arrow (A zöld íjász) című sorozat negyedik évadával együtt. Jensen Ackles megerősítette, hogy az évad 3. részét (szokásosan) ő fogja rendezni, illetve egy epizód cím is ismert: The Bad Seed (A rossz mag). A legtöbbet az évad 4. részéről tudunk, melynek a címe "Baby" lesz és az egész epizód az Impalában fog játszódni. Jensen Ackles a 2015-ös Salute to Supernatural Minneapolis rendezvényen elárulta, hogy nemrég forgattak egy három szereplős harcjelenetet az Impala hátsó ülésén ehhez a részhez.

Nagyjából itt tartunk most, a várakozás pedig egyre kínzóbb, de addig is itt van 10 leforgatott évad, amit újra lehet nézni. Például a 2x8 - Crossroad Blues című epizódot, amihez meghoztam a mindenféle extra információt, amit itt érhettek el.

2015.08.28. 11:29, Kittinkatt

Címkék: oldal
Let's kick it!

Ha elkezdtük, csináljuk rendesen :)  Aki esetleg már járt erre, észrevehette a folyamatos frissítéseket a háttérben, mert rendületlenül dolgoztam a honlapon. Hogy is állunk? A Sorozat modul épülget, már a második évad 7. részénél tart a tartalom feltöltése. Egyelőre úgy döntöttem, hanyagolom a teljes cselekmény leírásokat, mivel jó esetben láttátok az epizódokat és minden másra vagytok kíváncsiak, nem a részletezőkre. A későbbiekben azért ezek is fel fognak kerülni, illetve amik kész vannak, azok elérhetőek maradnak.

Ahol még komolyabb frissítést találhattok, az a Galéria, ahogy időm engedi, töltögetem fel a képeket, de már majd 500 jó minőségű photoshoot képet megnézhettek, valamint az első évad plakátjait. A Színészek menüpontot is érdemes közelebbről szemügyre venni, kerültek fel anyagok oda is.

A kinézet is változott, hála Lindadesignnak, akinek a csodás munkájába alig kellett belekontárkodnom, máris tökéletesen illett az oldalra. Az oldalsó menüsor átalakult, és kerültek ki üres helyek, jelezve a cseréket - ha szeretnétek kikerülni az oldalatokkal, írjatok a Vendégkönyvbe vagy a chatbe. A frissítéseket - és remélhetőleg most már a friss híreket is - itt tudjátok majd nyomon követni. A visszajelzéseknek még mindig örülök, és köszönöm azoknak akik írtak, nagyon jól esett, hogy az oldal eddig ilyen pozitív fogadtatásban részesült :)

2015.08.28. 02:25, Kittinkatt

Nyitás
Köszöntelek a feltehetőleg legújabb magyar, Supernaturallal foglalkozó oldalon!
 
Ugyan már egy ideje elérhető a lap (pont 20 napja hoztam létre), mivel egy óriási fandomról van szó és maga a sorozat is több mint 200 epizódot számlál, úgy gondoltam, először a háttértartalmakon szeretnék dolgozni. Mivel épp nyári szüneten van a sorozat, így talán ez nem is akkora gond. Most jutottam el odáig, hogy az 1. évad anyagai szinte kész vannak, valamint a galéria is elkezdett kiépülni. A továbbiakban sem szeretnék még a nagyon friss információkkal foglalkozni, hanem egy kis időt szentelnék a "maradék" 9 évad anyagának. Ennek a bejegyzésnek a végére ki fogom írni az aktuális frissítéseket, hogy könnyebb legyen megtalálni. Addig is szívesen várom a visszajelzéseket a Vendégkönyvben, a kommentek közt, vagy akár oldalt, a Chatben.
Remélem, hasznos és érdekes információkat fogtok megtudni erről a remek sorozatról és szeretni fogjátok az oldalt :)
 
FRISSÍTÉSEK:
 
 
2015.08.22. 13:04, Kittinkatt
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG