The Winchester Brothers - Supernatural

Oldalinfó
Szerkesztő: Kittinkatt
Téma: Supernatural
Design: 5.0 [Lindadesign]
Tárhely: G-portál, SoSugary
Nyitás: 2015.08.02.
E-mail: kittinkatt@gmail.com

Az oldal nem áll kapcsolatban sem a sorozat készítőivel, sem a színészekkel, csupán egy rajongói lap. A honlapon található anyagok saját írások vagy fordítások, ezért kérlek, ne másolj.
 
Következő rész
12x01 - Keep Calm and Carry On
Mikor? 2016.10.13. Hol? The CW
 
Convention naptár
2016
06.04. - Sydney (AHBL)
06.05. - Melbourne (AHBL)
06.10.-12. - Phoenix
07.08.-10. - Pittsburgh
07.24. - San Diego
08.12.-14. - Minneapolis
08.26.-28. - Vancouver
08.27.-28. - Heroes & Villains, San Jose
09.09.-11. - Chicago
09.10.-11. - Oz Comic-Con Sydney
09.16.-18. - Dallas
09.30.-10.02. - Offenbach am Main
10.07.-09. - Toronto
10.21.-23. - Atlanta
10.29. - EWPopFest
11.04.-06. - Whippany
11.11.-13. - Burbank
12.02.-04. - San Francisco
12.09.-10. - Sydney (AHBL Xmas Special)
12.11. - Melbourne (AHBL Xmas Special)
2017
01.20.-22. - Jacksonville
01.27.-29. - Houston
02.09.-12. - Las Vegas
02.24.-26. - Nashville
04.07.-09. - Seattle
05.27.-28. - Purgatory 3
06.02.-04. - Dreams Con
06.02.-04. - Polaris Con
06.09.-11. - Phoenix
08.11.-13. - Vancouver
08.25.-27. - Minneapolis
09.08.-10. - Pittsburgh
10.27.-29. - New Orleans
11.10.-12. - Washington
11.17.-19. - Honolulu
 
Online
 

 
Több hivatalos social mediáért kattints ide!
 
Chat
 
Partnerek
16/20
Cserét kérhetsz a csetben!
 
Aktuális
Cím: 11. évad DVD
 Megjelenés: 2016.09.06.
 Előrendelés: amazon.com
 
 
 
Eredetiségvédelem

 
Látogatók
Indulás: 2015-08-02
 

Home

Entertainment Weekly cikk fordítás

Megkértünk titeket, hogy válasszátok ki a kedvenc TV-műsorotokat és ti szavaztatok – újra és újra és újra. A 12. évadukban a Winchester testvérek újabb győzelmet adhattak a teljesítmény listájukhoz. (Ez rögtön az Apokalipszis megállítása után következik.)

A halottkém furgonja épp beállt a kocsifelhajtóra. Augusztus közepe van és Jared Padalecki és Jensen Ackles a vancouveri vidéken forgatnak egy jelenetet egy tanyaházban, ami épp Iowaként szolgál. Sam és Dean Winchester elhagyták a flanelt és farmert, pulcsit és nadrágot húztak hogy szociális munkásoknak adhassák ki magukat. Azt csinálják, amihez a testvérek a legjobban értenek: hazudnak a munkájukról, hogy rejtélyeket oldjanak meg és szörnyeket öljenek – más szavakkal, embereket mentsenek és lényekre vadásszanak. A 12. évad felé tartva, a CW és WB legrégebb óta futó műsoraként a Supernatural a Winchester testvérek történetét meséli el, akik a családi vállalkozásba azután kerültek, hogy édesanyjukat megölte egy démon. Ami az édesapjuk bosszú hadjáratának indult, számtalan szörny lemészárlásáig, halál közeli élményekig és pár tényleges halálig eszkalálódott. Ezen a ponton a Winchesterek megjárták a poklot, megölték magát a Halált, szemtől szembe kerültek Istennel és megelőzték az Apokalipszist. De talán még lenyűgözőbb, hogy a sorozat túlélt három csatorna igazgatót, négy showrunnert, egy írók sztrájkját és négy különböző adásidőt. Kiderül, hogy az egyetlen dolog, amit nehezebb megölni egy Winchesternél, az a műsor maga.

„Egyike azon műsoroknak, amik sokat költöztek és mégis minden alkalommal megtalálták a nézői bázisukat, majd erre építkeztek” – mondta a Warner Bros. Television elnöke, Peter Roth. „Egy meg nem énekelt hős.” Ha bárki tudja, milyen meg nem énekelt hősnek lenni, az Sam és Dean, akik arra tették fel az életüket, hogy megmentsenek másokat és ne kérjenek cserébe semmit. Komolyan, hány éjszakát töltöttek a kocsijukban aludva? És mégis, ez az úton lévő életmód kikövezte az utat számos kockázatosabb epizódnak, amik kritikus szerepet játszottak a közönség kötődésének megtartásában. Csak tavaly, a Baby című epizód teljesen a szeretett 1967-es Impalájuk szemszögéből lett elmesélve, és ez közel sem a legőrültebb dolog, amit a műsor kipróbált. Azon szabályok mellett, amit a műsor a saját kánonja szerint alkotott – igen, van egy „történész” az írók szobájában, hogy konzekvensek maradjanak – a határ a csillagos ég, amikor történet ötletekről van szó. „Eric Kripke azt szokta mondani, ’Füstöld ki őket, ha megvannak’, ami azt jelentette: Bármilyen őrültség, nem kell félni megcsinálni”, mondta Robert Singer executive producer. Ez a mottó vezetett a 6. évad The French Mistake című epizódjához, amelyben Sam és Dean egy alternatív univerzumban találják magukat, ahol mindenki Jared Padaleckiként és Jensen Acklesként ismeri őket, a Supernatural című műsor sztárjaiként. „A műsorunkat nem köti gúzsba a valóság” – mondta Ackles. „A valóságban gyökerezik, de nem korlátolja le. Ez majdhogynem egy ötödik falat ad nekünk.” Mindegy mennyire meta vagy absztrakt az ötlet – Istennek van egy testvére! – egy dolog változatlan marad: Az egész közepén Ackles és Padalecki áll, vagyis Sam és Dean, ők a műsor dobogó szíve (akár dobog az övék vagy nem). Ebédhez ülvén Vancouverben a testvéri kapcsolat köztük – mindketten Austinban laknak, amikor nem forgatnak – teljesen látható, ahogy befejezik egymás mondatait és vitatkoznak, hogy Padalecki ette-e meg az utolsó szelet tonhalat. A rajongók nem lepődnek meg a kémián, de ami meglepő lehet, hogy 11 év elmúltával a sztárok még mindig buzgón mesélnek, miért szeretik a műsorukat, még akár a kedvenc jeleneteiket is előszedik a telefonjukról az asztalnál. Padalecki (34) könnyedén sorolja az epizód címeket, amik megríkatták – a „Heart”, a „Sacrifice” és a „Baby” mind szerepelnek a listán. A közös gondolatmenet egy őszinte pillanat a testvérek közt, amikor beszélniük kell az őrült életükről, például ahogy normálisnak számít Luciferről hallucinálni.  „Úgy érzem, azok a helyzetek, ahol megkísértjük az egyértelműt és a fantasztikus az életünk részévé válik, a műsor ezekből gyökerezik”, mondta Padalecki. Ackles (38) hozzátette, „Szerintem a műsor akkor a legjobb, amikor nem veszi magát túl komolyan, aztán komolyan veszi magát, aztán félelmetes lesz, mint a fene.”
Egy olyan évad végén, ami ennyi elvárást teljesített, az új showrunnernek, Andrew Dabbnek nagy teret kell betöltenie. A terve: visszatérni az alapokhoz. „Minden alkalommal, amikor egy nagy, világrengető történetet mondunk el, úgy érezzük, igazán feszegetjük a műsorunkat”, mondta Dabb. „Amire a showt tervezték, és ahogy a legjobban működik, az kisebb személyes történetek elmesélése, egy műfaji csavarral.”
Nehéz nem személyes történetet elmesélni, amikor a 11. évad Mary Winchester, Sam és Dean édesanyjának feltámadásával zárult, aki a bevezető epizódban halt meg. „A két testvért fiúként látjuk”, mondta Ackles. „Láttuk már ezt [az apjukkal, Johnnal], de más fia vagy az apádnak, mint amilyen az édesanyádnak.” Miközben Isten és Amara eltűnnek a háttérben, Mary a bunkerben és az úton találja magát, vadászva. „[Ebben az évadban] többet látjuk Samet és Deant úton. Mary, Cas és Crowley is ott vannak”, mondta Dabb. Crowley kevesebbet törődik Szarvassal és Mókussal, mint a pokol irányításának visszaszerzésével, Castiel az, aki ösztönzi a fiúkat, hogy kötődjenek Anyuhoz. „Neki ismerős élmény, hogy kívülállónak érzi magát, mégis kötődik a testvérekhez”, mondta Collins, akinek az angyala a lehető legközelebb áll ahhoz, hogy a harmadik Winchester testvér legyen. „Ő löki őket az érzelmi bombával, édesanyjuk felbukkanásával való konfrontálódás felé.”
Samnek ez az első igazi esélye, hogy találkozzon az édesanyjával, aki meghalt, mikor ő hat hónapos volt. „Szerintem Sam felmagasztalta Anyut a fejében”, mondta Padalecki. „Olyan mint egy vakrandi, és Sam már szerelmes abba az emberbe, akivel még nem is találkozott. Szórakoztató volt számomra, kétszáznegyven-valamennyi epizód után Sam személyiségének teljesen új oldalát eljátszani.”
Pontosan 241 epizód, és még nincs vége. A CW elnöke, Mark Pedowitz egyértelművé tette, hogy amíg a srácok boldogak és a nézettségi adatok tartják magukat, a Supernatural előtt hosszú élet áll. Acklesnek és Padaleckinek a fókusz a következő mérföldkövön van: elérni a 300 epizódot (ez kb. a 14. évad 13. epizódja körül érkezne el). Mindazonáltal, ha Sam és Dean bármit is tanítottak nekik, az az, hogy a Halál minden sarkon ott ólálkodhat (és általában pizzát eszik). „Ha nem érjük el a 300.-at, szerintem Ackles és én is igazán letörtek leszünk”, mondta Padalecki. „Amikor elérjük a 300-at, szerintem Ackles és én is elgondolkodunk rajta, hogy talán itt az ideje búcsút mondani. A lehetőség változik, de nem vesszük garantáltnak, hogy elérjük a 300-at.” Ackles hozzátette: „Fizetnek nekünk, hogy vigyünk egy kis varázslatot abba, amit írnak, és a mai napig érzem ezt a varázslatot. Az a nap, amikor már nem fogom érezni, egy nagyon szomorú nap lesz, és remélem, sosem jön el. Szeretnék eljutni a 300-ig, mielőtt ez a nap eljönne.” (Az egyetlen biztos dolog a Supernatural végéről Baby sorsa. „Ő kapja Babyt”, mondta Padalecki Acklesről. „Én kapom Baby 2-t.” Ackles kijavította: „Nem, te a hármasat kapod. A második kaszkadőr. Sz*rrá van verve.”)
Ahogy a nap lemegy a vancouveri vidéken, Sam és Dean lecserélik a nadágot farmerre, és útjára engedik a halottkém furgonját. Nem lesz rá szükség – a műsorban még nagy adag élet maradt. Nem mintha a halál soha nem állította volna már le ezelőtt.

2016.09.18. 10:29, Kittinkatt Vissza a bloghoz
Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 

Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!    *****    Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??    *****    Kérlek segítsd egyesületünk munkáját az adód 1%-kal. Nézd meg a rendezvényeinket is. 2018. március 24.-én várunk!    *****    A HUN-Tv kezet nyújt: Az Élet Magazin elõadásai, köztük Asztrológia elõadásom    *****    Olvasód leszek! Nyerj 100 Kreditet! Gyere ha szeretsz Olvasni.    *****    Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok    *****    Mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Ajándékozol? Posztoltál már róla? Mutasd meg!    *****    Versenyeznél? Építenél új portált? Milyen témában? Milyen nyeremény motiválna? A TE ötleteidre is kíváncsiak vagyunk!    *****    A karma megnyilvánulásai    *****    MARGOT ROBBIE HUNGARY! MARGOT ROBBIE AUSZTRÁL OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕ MAGYAR RAJONGÓI HONLAPJA! MARGOT ROBBIE HUNGARY!    *****    Lovak szerelmeseinket itt a helye! Tartozz te is közénk! KATT!KATT!KATT!MEGÉRI!KATT!KATT!KATT!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,ajándék 3 év elõrejelzés,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid Katt!    *****    Születési horoszkóp + 3 éves elõrejelzés + biotérkép, 3000 Ft.Az ajándék,teljesen ingyenes konzultáció,rendeld meg KATT!    *****    Aktív videojáték honlap! Ingyen G-portál kreditek csak a készlet erejéig! Ne maradj ki te se belõle! Kattints ide! <3